Take the world's best Quality Treatmen

We provides always our best services for our clients and always try to achieve our client's trust and satisfaction.

Spitali Otrila

Take the world's best Quality Treatmen

We provides always our best services for our clients and always try to achieve our client's trust and satisfaction.

Spitali Otrila

Departamentet

 • Otorinolaringologjia

  Spitali otrila ofron shërbimet më cilsore në fushën e otorinolarongologjisë.Kjo Qendër është e pajisur me aparatura dhe pajisje nga më bashkëkohoret për të ofruar shërbim sa më cilësor.

  Më shumë
 • Ortopedi

  Spitali otrila ofron shërbimet më cilsore në fushën e ortopedisë.Kjo Qendër është e pajisur me aparatura dhe pajisje nga më bashkëkohoret për të ofruar shërbim sa më cilësor.

  Më Shumë
 • Radiologji

  Spitali otrila ofron shërbimet më cilsore në fushën e Radiologjisë.Kjo Qendër është e pajisur me aparatura dhe pajisje nga më bashkëkohoret për të ofruar shërbim sa më cilësor.

  Më Shumë
 • Laboratori biokimik/hematologjik

  Spitali posedon edhe laboratorin biokimik/hematologjik që udhëhiqet nga Dr.Senaida Berisha -Biokimiste

  Më Shumë
 • Neurokirurgji

  Spitali Otrila ka filluar shëbimet e Neurokirurgjisë me Neurokirurgët e mirënjohur Kosovar të specializuar dhe me një pervojë 20 vjeqare në këtë fushë.

  Më Shumë

Mirësevini Te Spitali Otrila

Spitali Special per Otorinolaringologji, Ortopedi dhe Neurokirurgji OTRILA.
Spitali ”Otrila“ i udhëhequr nga Dr. Lirim Ukimeraj është themeluar në vitin 2010 si Spital Ditor i ORL.Pas 7 vitesh punë të suksesshmeme 15 maj 2017 spitali kalon në objektin e ri me rreth 2000 m2 me inkorporim te shërbimeve ortopedike dhe licencohet si Spitali Special për Otorinolaringologji, Ortopedi dhe Neurokirurgji „OTRILA“

 • Spitali Otrila ofron shërbimet më cilsore në fushën e otorinolarongologjisë.
 • Tani spitali otrila ka inkorporuar edhe shërbimet ortopedike.
 • Ofron shërbime të radiologjisë dhe ultrazërit.
 • Spitali posedon edhe laboratorin biokimik/hematologjik.
 • Tani spitali otrila ka inkorporuar edhe shërbimet e Neurokirurgjisë.

Objekti i ri