Stafi Mjekësor

Anesteziologji
 • Home
 • Anesteziologji
 • Dr.Isak Maxhuni

  Anesteziolog dhe Reanimator

  Dr.Isak Maxhuni specialist i Anestezisë.
  Anesteziolog/reanimator në Spitalin special për ORL dhe Ortopedi "OTRILA" që nga viti 2017.Eksperienca

Mjek i përgjithshëm në kuadër të Ambulantës "Dr Sami Beqiri"
1995 - 1999
Mitrovicë

Mjek i përgjithshëm në Shtëpin e Shëndetit
1999 - 2001
Mitrovicë

Anesteziolog/reanimator në QKUK
2006 - 2017
Prishtinë

Anesteziolog/reanimator në Poliklinikën "Kavaja"
2006 - 2010
Prishtinë

Anesteziolog/reanimator në Spitalin ditor "OTRILA"
2010 - 2017
Prishtinë

Anesteziolog/reanimator në Spitalin Special për ORL dhe Ortopedi "OTRILA"
2010 - tutje
PrishtinëRreth Edukimit

 • Mjek i përgjithshëm

  Instutucioni :Fakulteti i Mjekësisë,Universiteti i Prishtinës.

  Viti:

 • Specialist i Anestezisë

  Specializimin në Anesteziologji me Mjekim Intenziv në KAMI në QKUK-Prishtinë dhe QKU -Tiranë.

  Viti: 2001 - 2006