Stafi Mjekësor

Otorinolaringologji
 • Home
 • Specialistët e otorinolaringologjisë
 • Dr.Mirlinda Rexha

  Otorinolaringolog

  Dr.Mirlinda Rexha specialiste e Otorinolaringologjisë.
  E lindur ne Beograd , shkollimin fillor dhe te mesem e perfundoi ne Prishtne, studimet nga lemia e Mjekesise se Pergjithshme ne Tirane ne vitin 2000. Specializimin nga lemia e Otorinolaringologjise e filloi ne vitin 2003 ne Qendren Spitalore Univeritare te Malit te Zi ne Podgorice dhe e perfundoi ne vitin 2008 ne Qendren Spitalore Universitare te Prishtines.
  Per 12 vite ushtroi detyren e Specialistes se ORL-se ne Spitalin e Tivarit ne Mal te Zi dhe si pronare e ordinances Specialistike te Orl-se "Otomedica" ne Ulqin.
  Studimet postdiplomike eshte duke i vazhduar pran fakultetit te Mjekesise ne Universitetin e Mali te Zi.
  Nga muaji Janar eshte pjese e stafit te Spitalit OTRILA.

Eksperienca

Specialiste e ORL-së
Spitali Otrila
Prishtinë

Specialiste e ORL-së
Spitali i Tivarit
Tivar, Mal i ZiRreth Edukimit

 • Doctor of Medicine - MD, Medicine

  Instutucioni :Fakulteti i Mjekësisë,Universiteti i Tiranës.

  Viti:2000

 • Specialiste e Otorinolaringologjisë

  Instutucioni :Qendra Spitalore Universitare në Mal të Zi.

  Viti:2003