Stafi Mjekësor

Laboratori biokimik/hematologjik
 • Home
 • Laboratori biokimik/hematologjik
 • Dr.Senaida Berisha

  Biokimiste

  Dr.Senaida Berisha specialiste e Biokimisë Klinike.
  Udhëheqëse e Laboratorit biokimik/hematologjik të Spitali Otrila.

Eksperienca

Agjente Farmaceutike në Kompaninë farmaceutike AltuPharma
Shkurt 2005 - Gusht 2005
Prishtinë

Mjeke e përgjithshme
QKMF „Adem Ukehagjaj“
Gusht 2005 - Shtator 2013
Deçan

Agjente Farmaceutike në Kompaninë farmaceutike OGECHI Health L.L.C
Tetor 2008 - Mars 2009
Fushë Kosovë

Menagjere e Marketingut në Kompaninë Farmaceutike OGECHI Health L.L.C
Mars 2009 - Tetor 2011
Fushë KosovëRreth Edukimit

 • Mjek i përgjithshëm

  Instutucioni :Fakulteti i Mjekësisë,Universiteti i Prishtinës.

  Viti: 2004

 • Specialiste e Biokimisë Klinike

  Instutucioni :Institutin e Biokimisë,Universiteti i Prishtinës.

  Viti: 2015

Të dhëna shtesë

Në Maj të vitit 2013 ka marrë pjesë në Kongresin Europian IFCC në Milano, Itali.Në Qershor 2014 ka marrë pjesë në Kongresin Botërore të IFCC dhe Kongresin Europian si dhe Kongresin e Turqisë në Istanbull, Turqi.
Në Tetor 2016 ka marrë pjesë në Kongresin Ballkanik në Tiranë, Shqipëri.
Në Korrik 2018 ka marrë pjesë në një konferencë për shkenca laboratorike në Romë, Itali.
Gjithashtu pjesëmarrëse në një numër të madhë të Simposiumëve, Kongresëve dhe Konferencave shkëncore brenda dhe jashtë Kosovës, për të cilat posedon edhe çertifikata.