Stafi Mjekësor

Ortopedi
 • Home
 • Specialistët e ortopedisë
 • Dr.Mr.Sci Skender Ukaj

  Ortoped/Traumatolog

  Udhëheqës i departamentit të Ortopedisë, i trajnuar në Paris dhe Lion të Francës, pioner në implantimin e endoprotezave të kërdhokullës dhe gjurit, ku përdoret material endoprotetik të prodhuesit të njohur „Group Lèpine“ si dhe në trajtimet e frakturave, lëndimet e tetivave dhe ligamenteve dhe patologjive tjera në këtë fushë.

  Email: skend.ukaj@gmail.comEksperienca

Ortoped/Traumatolog
QKUK
2012 – ne vijim
Prishtinë

Ortoped/Traumatolog
Reparti Ortopedik, Spitali Rajonal Pejë
2007-2012
Pejë

Specializant në Qendren e Ortopedisë dhe Traumatologjisë Muskuloskeletore, Francë
2003-2005
FrancëRreth Edukimit

 • Mjek i përgjithshëm

  Instutucioni :Fakulteti i Mjekësisë,Universiteti i Prishtinës.

 • Ortoped/Traumatolog

  Specializimin ka perfunduar në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, Prishtinë.

 • Magjister i Shkencave të Mjekësisë

  Instutucioni :Universiteti i Prishtinës- Fakulteti i Mjekësisë.

 • PHD

  Instutucioni :Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Lubljanës.