Stafi Mjekësor

Ortopedi
 • Home
 • Specialistët e ortopedisë
 • Dr.Vlora Podvorica

  Ortoped/Traumatolog

  Departamenti i Ortopedisë, e trajnuar në Ortopedinë Pediatrike, Qendrën Mjekësore Schneider, Tel Aviv, Israel, ne teknikat kirurgjike ne korrigjimet e deformiteteve komplekse, kirurgjit e indeve te buta te patologjite neuromuskulare, osteotomit ne korrigjimin e deformiteteve te ekstremiteteve, si dhe ne aplikimin e fiksatoreve te brendshem dhe jashtem.  Email: vlorapodvorica@gmail.com


Eksperienca

ESTRO “Pediatric Orthopedics and Spine” School, Rizzoli Institute
Qershor 2018
Bologna, Italy

Specialiste Ortoped/Traumatolog
Klinika e Ortopedisë, QKUK
2015-2017
Prishtinë

Shoulder Club Summit, ESTRO
Shkurt 2017
Ankara, Turkey

AO Trauma Courses – Advanced Approaches & Osteosynthesis on cadavers
Shtator 2015
Graz, Austria

“Bone and Joint Surgery” Salzburg Weill Cornell Seminar
Qershor 2012
Salzburg, AustriaRreth Edukimit

 • Mjek i përgjithshëm

  Instutucioni :Fakulteti i Mjekësisë,Universiteti i Prishtinës.

 • Specializant në Ortopedi Pediatrike

  Instutucioni :Schneider Children Medical Centre, Tel Aviv, Israel .

  Viti:2014

 • Ortoped/Traumatolog

  Specializimin ka përfunduar në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, Prishtinë.