Detajet e Departmentit

Otorinolaringologjia
 • Home
 • Detajet e Departmentit

Otorinolaringologjia

Spitali otrila ofron shërbimet më cilsore në fushën e otorinolarongologjisë.Kjo Qendër është e pajisur me aparatura dhe pajisje nga më bashkëkohoret për të ofruar shërbim sa më cilësor.Stafi i mjekëve otorinolaringolog të kësaj Qendre është i përbërë nga mjekë otorinolaringolog shumë të njohur shqiptarë ,të kualifikuar në Universitete të njohura në perendim të cilët kanë edhe një eksperiencë shumë të gjerë në fushën e otorinolaringologjisë.

“Departamentin e Otorinolaringologjisë e udhëheq Dr.med.univ.ArsimThaqi–Otorinolaringolog, specializuar në Graz të Austrisë,me përvoje 8 vjeçare si otorinolaringolog në klinikën e ORL-së Karlsruhe dhe Shfartzvald në Gjermani,duke sjellë risi në diagnostikim dhe trajtim kirurgjik ,posaçërisht në kirurgjinë endoskopike (FESS) të sinuseve.”

Sajë eksperiencës dhe profesionalizimit të stafit mjekesor dhe teknik që ofrojnë shërbim, gërshetuar edhe me teknologjinë e avancuar mjekësore që Spitali Otrila disponon bëhet e mundur diagnostikimi,ekzaminimi dhe trajtimi i sëmundjeve të veshit ,hundës dhe grykës.

Shërbimet e Departamentit

 • Diagnostikimi i sëmundjeve të veshit ,hundës dhe grykës

 • Ekzaminimi endoskopik i hundës, grykës dhe veshit
 • Testet e dëgjimit tek fëmijët e posalindur,fëmijet dhe të rriturit(OAE, DPOAE /TEOAE ,BERA)
 • Trajtimi kirurgjik me metoda bashkëkohare i sinusiteve /FESS
 • Trajtimi kirurgjik i polipeve në hund me FESS
 • Trajtimi kirurgjik i sëmundjeve të veshit
 • Trajtimi kirurgjik i polipeve në telat e zërit
 • Operimi i bajameve
 • Operacionet në kokë dhe qafë
 • Heqja e Cisteve
 • Tumoret beninje dhe tumoret malinje
 • Operacionet e sëmundjeve beninje të laringut
 • Operacionet e gjëndrave të pështymës
 • Submandibulektomi
 • Parotidektomi
 • Diagnostikimi dhe terapia specifike e gerhitjes dhe apneas së gjumit te moshat e rritura(së shpejti)
 • Polygrafia Kardiorespiratore
 • Kirurgjia minimal-invazive
 • Operimi i kanalit të lotit me endoskopi(nëpermjet hundës)