Detajet e Departmentit

Neurokirurgji

Neurokirurgji

Spitali Otrila ka filluar shëbimet e Neurokirurgjisë me Neurokirurgët e mirënjohur Kosovar të specializuar dhe me një pervojë 20 vjeqare në këtë fushë.

“Departamantin e ortopedise e udhëheq Dr.Mr.Sci Skender Ukaj -Ortoped, specializuar në Lion të Francës, pioner në implantimin e endoprotezave të kërdhokullës dhe gjurit, ku përdoret material endoprotetik të prodhuesit të njohur „Group Lèpine“, trajtimet e frakturave, lëndimet e tetivave dhe ligamenteve dhe patologjive tjera në këtë fushë.”

Sajë eksperiencës dhe profesionalizimit të stafit mjekesor dhe teknik që ofrojnë shërbim, gërshetuar edhe me teknologjinë e avancuar mjekësore që Spitali Otrila disponon bëhet e mundur diagnostikimi,ekzaminimi dhe trajtimi i frakturave dhe lëndimeve.