Detajet e Departmentit

Radiologjia

Radiologjia

Spitali otrila ofron sherbime cilsore ne fushen e radiologjisë.Kjo Qendër është e pajisur me aparatura dhe pajisje nga më bashkëkohoret për të ofruar shërbim sa më cilësor.Stafi i mjekëve radiolog të Spitalit Otrila është i përbërë nga mjekë radiolog shumë të njohur shqiptarë ,të kualifikuar në Universitete të njohura në perendim të cilët kanë edhe një eksperiencë shumë të gjerë në fushën e radiologjisë.

“Departamentin e radiologjise e udhëheq Dr. Ilir Ukimeraj.”

Sajë eksperiencës dhe profesionalizimit të stafit mjekesor dhe teknik që ofrojnë shërbim, gërshetuar edhe me teknologjinë e avancuar mjekësore që Spitali Otrila disponon ofrohen shërbime te nivelit të lartë të radiologjisë dhe ultrazërit.

Shërbimet e Departamentit

 • Urografia Intravenoze (UIV)

 • Cistografia Mikcionale (CUMG)
 • Ureterografia Retrograde
 • Uretrografia Retrograde
 • Flebografia
 • Ultrazeri i gjirit
 • Ultrazeri i Abdomenit
 • Ultrazeri i Tiroides
 • Ultrazeri i Qafës
 • Ultrazeri i Testiseve
 • Ultrazeri i Nyjeve Limfatike
 • Dopleri i Vazave të Qafes
 • Fistullografia Perianale
 • Fistullografia në Qafë
 • Pasazhe e Ezofagut
 • RTG e Gastroduodenit
 • Pasazhe e Zorrës së hollë
 • Irigografia (Ekzaminim i zorrës së trashë)
 • HSG (HISTEROSALPINGOGRAFIA)
 • RTG e Vertebrave Cervikale
 • RTG e Vertebrave Torakale
 • RTG e Vertebrave L/S
 • RTG e HPN
 • RTG e Mushkërive
 • RTG e Bërrylit
 • RTG e Gjurit